Polaroid Photo

Sfeerbeelden

Heading West

Kevin and Evelyne visit San Francisco, Los Angeles and Las Vegas

Kies een onderwerp:

Sat
12
Sep '09

Dag 4: Kustroute (continued)

We verlieten het zeer aangename Morro Bay en trokken richting LA. We bezochten onderweg onder andere Pismo Beach, en Santa Barbara. In deze laatste duidelijk iets rijkere stad hadden we een babbel met een man die stond te vissen voor zijn winkeltje vol visgerief op de pier van Stearn’s Warf. Hij was sardientjes aan het vissen maar deze bleken niet voor de BBQ te zijn. Integendeel, ze dienden als aas voor grotere vangsten. Tijdens het vissen probeerde een zeehond zijn vangst te stelen, iets dat opgelost werd door hem een visje te gunnen.

775F70_UL.jpg

Hierna verlieten we Highway 1 om zo snel mogelijk op Venice Beach te kunnen gaan liggen. Het water deed deugd, de golven vroegen om een bodyboard. Na het moment van rust, wandelden we nog even de boulevard af met zijn bodybuilders, wanna-be rappers en winkeltjes. Nadien sprongen we in de wagen richting Hollywood, waar we nu in het Travellodge hotel verblijven. Morgen op het menu: Universal Studios!

Foto’s
Trip

3 reacties »

3 reacties op “Dag 4: Kustroute (continued)”

  1. Neels zegt:

    Zalig wakker worden met zulke mooie foto’s.

  2. mum zegt:

    ben benieuwd naar je reactie op Universal studio’s

  3. mum zegt:

    en nog meer naar de foto’s sweetie foto’s

Reageer